FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Symantec logo

Toen het bedrijf Symantec in de jaren tachtig werd opgericht, was het ontwerp van een teksteditor en de database Q&A zijn hoofdfocus. Daarna volgde de productie van pakketten ontwikkelgereedschap. Vandaag de dag ziet u het bedrijf vooral in de productie van antiviruspakketten en hulpprogramma’s onder de naam Norton.


Als het gaat om de beveiliging van netwerkcommunicatie en instant-messaging-netwerken, inhoudscontrole, archivering van berichten, naleving van de wet, en antivirus- en antispamprogramma's, dan kunt u het bedrijf zeker een toonzetter noemen. Bekende Symantect producten zijn: de softwarepakketten Backup Exec, Endpoint Protection en System Recovery.


Efficiënte archivering van gegevens door het eenvoudige systeem D2D2T, wordt bereikt met het programma Backup Exec. Deze applicatie beschermt gegevens op file servers, servers SQL Server en Microsoft Exchange. Gegevens, zoals e-mailberichten, attributen en gebruikerseigenschappen worden snel en gemakkelijk hersteld dankzij de technologie Granular Recovery Technology (technologie voor het granulair herstel van afzonderlijke objecten).


Endpoint Protection is een geïntegreerde oplossing die de dataveiligheid in bedrijven waarborgt. Een combinatie van antivirussoftware, tools voor applicatiebeheer en firewall, is de functionaliteit. Het programma wordt aangestuurd via een enkele beheerconsole en is een volledige agent.


Hoe herstelt het Windowssysteem? Dat gebeurt met het programma System Recovery. Het programma werkt samen met andere beveiligings- en beheersoplossingen van Symantec en beheert automatisch gedistribueerde systemen van back-up. Beschadigt uw server of computer, dan herstelt het systeem de gegevens. Ook het automatisch kopiëren van systeemherstelpunten naar afgelegen FTP-servers, is mogelijk.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-20%
-76%
-35%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt!
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden