Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
België (wijzigen)
We hebben voor u een webshop in uw taal en met uw valuta
Kies uw locatie:
  0
  Aanvraag
  0,00 €
  0
  Kar
  0,00 €
  Bezig met laden...
  Bezig met laden...
  Vragen en bestellingen geactualiseerd!
  Vragen en bestellingen geactualiseerd!Vragen en bestellingen geactualiseerd!


  Symantec logo

  Toen het bedrijf Symantec in de jaren tachtig werd opgericht, was het ontwerp van een teksteditor en de database Q&A zijn hoofdfocus. Daarna volgde de productie van pakketten ontwikkelgereedschap. Vandaag de dag ziet u het bedrijf vooral in de productie van antiviruspakketten en hulpprogramma’s onder de naam Norton.


  Als het gaat om de beveiliging van netwerkcommunicatie en instant-messaging-netwerken, inhoudscontrole, archivering van berichten, naleving van de wet, en antivirus- en antispamprogramma's, dan kunt u het bedrijf zeker een toonzetter noemen. Bekende Symantect producten zijn: de softwarepakketten Backup Exec, Endpoint Protection en System Recovery.


  Efficiënte archivering van gegevens door het eenvoudige systeem D2D2T, wordt bereikt met het programma Backup Exec. Deze applicatie beschermt gegevens op file servers, servers SQL Server en Microsoft Exchange. Gegevens, zoals e-mailberichten, attributen en gebruikerseigenschappen worden snel en gemakkelijk hersteld dankzij de technologie Granular Recovery Technology (technologie voor het granulair herstel van afzonderlijke objecten).


  Endpoint Protection is een geïntegreerde oplossing die de dataveiligheid in bedrijven waarborgt. Een combinatie van antivirussoftware, tools voor applicatiebeheer en firewall, is de functionaliteit. Het programma wordt aangestuurd via een enkele beheerconsole en is een volledige agent.


  Hoe herstelt het Windowssysteem? Dat gebeurt met het programma System Recovery. Het programma werkt samen met andere beveiligings- en beheersoplossingen van Symantec en beheert automatisch gedistribueerde systemen van back-up. Beschadigt uw server of computer, dan herstelt het systeem de gegevens. Ook het automatisch kopiëren van systeemherstelpunten naar afgelegen FTP-servers, is mogelijk.

  Actuele aanbiedingen:
  -66%
  Laten we contact houden!
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten

  Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.

  Incorrect e-mail adres.
  Dit e-mail adres is al bevestigd.
  Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
  Bedankt!
  Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
  Partners
  Betaalmethoden
  Verzendmethoden