België (wijzigen)
We hebben voor u een webshop in uw taal en met uw valuta
Kies uw locatie:
  0
  Aanvraag
  0,00 €
  0
  Kar
  0,00 €
  Bezig met laden...
  Bezig met laden...
  Vragen en bestellingen geactualiseerd!
  Vragen en bestellingen geactualiseerd!Vragen en bestellingen geactualiseerd!
  Messaging Gateway


  Symantec logo

  Het licentieprogramma voor software bestemd onderwijsinstellingen en scholen, vereenvoudigt de aanschafprocedure en zorgt voor aantrekkelijke prijsoffertes en technische ondersteuning.

   

  Iedere klant kan een passende mogelijkheid vinden, dankzij het brede aanbod aan producten. Ook kan de licentie in verschillende vormen worden verkregen: op basis van een abonnementservicecontract, in de vorm van migratie, of als doorlopende licentie. De abonnementservicecontracten worden jaarlijks vernieuwd. De klant krijgt elk jaar een hogere korting. Zo kan de klant zijn softwareuitgaven stroomlijnen, zonder langetermijnverplichtingen aan te gaan.

   

  Klanten kiezen meestal voor applicaties uit de reeksen Backup Exec, System Recovery, Mail Security en Endpoint Protection. Ook het pakket Protection Suite,voor complexe beveiliging, is populair. Dit pakket is beschikbaar in de edities Small Business en Enterprise.

   

  Het programma is open voor alle onderwijsinstellingen (scholen en universiteiten, particulier en publiek). De statuten moeten wel aan de vereisten van overheidsinstanties voldoen. Daarnaast moeten de instellingen de kwalificatie-eisen van het programma in voldoende mate beantwoorden.

   

  Actuele aanbiedingen:
  -63%
  -13%
  Laten we contact houden!
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten

  Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.

  Incorrect e-mail adres.
  Dit e-mail adres is al bevestigd.
  Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
  Bedankt!
  Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
  Partners
  Betaalmethoden
  Verzendmethoden
  EBA National Winner Banner