Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
België (wijzigen)
We hebben voor u een webshop in uw taal en met uw valuta
Kies uw locatie:
  0
  Aanvraag
  0,00 €
  0
  Kar
  0,00 €
  Bezig met laden...
  Bezig met laden...
  Vragen en bestellingen geactualiseerd!
  Vragen en bestellingen geactualiseerd!Vragen en bestellingen geactualiseerd!


  Symantec logo

  De populaire software uit de familie Backup and Recovery, zijn betrouwbare applicaties. Ze beschermen belangrijke gegevens en bereiden een bedrijf voor op noodsituaties.

   

  Voor het maken van backups en het herstellen van gegevens, biedt het programma Backup Exec uitkomst. Uw gehele informatie-infrastructuur, de virtuele én de fysieke omgeving, is perfect veilig.

   

  De dedicated software Backup Exec V-Ray Edition beveiligt virtuele netwerken van het type backup and recovery. Met deze applicatie, die virtuele machines in alle aantallen ondersteunt, herstelt het systeem sneller. Ook blijft de datatoegang, in het geval van een noodsituatie, behouden.

   

  Kleine bedrijven hebben vaak geen behoefte aan de meest uitgebreide versies van Backup Exec. De budgetvriendelijke en volledig functionele editie Backup Exec Small Business van Symantec is beter geschikt voor dit type bedrijf. Met deze editie implementeert ieder bedrijf, tegen lage kosten, een strategie voor de bescherming van zijn data.

   

  Actuele aanbiedingen:
  -12%
  -48%
  Laten we contact houden!
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
  Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
  Incorrect e-mail adres.
  Dit e-mail adres is al bevestigd.
  Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
  Bedankt!
  Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
  Partners
  Betaalmethoden
  Verzendmethoden