Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logo

Ubiquiti airMAX zijn veelgebruikte oplossingen en apparaten voor draadloze netwerktoegang. Met deze apparaten werkt een netwerk op hoge snelheid en blijft de beschikbaarheid ervan gewaarborgd, ook als het gaat om logistiek gecompliceerde gebieden. Dankzij een breed aanbod aan hardwareproducten, zijn netwerken -geboren uit Ubiquiti-producten- flexibel en schaalbaar. De hardware is onderverdeeld in de volgende reeksen: Rocket M, Bullet M, NanoStation M, PowrBridge M, NanoBeam M, Nano Bridge M, airGrid M, airGateway, PicoStation M en antennes Omni, Sector, RocketDish en Yagi.

 

De optimale werking van deze netwerkapparaten, wordt gewaarborgd met de dedicated software airOS V. Het beheer van de apparaten is zeer gemakkelijk, zelfs als het gaat om het meest uitgebreide draadloze netwerk. Dat komt door de geavanceerde interface-functionaliteiten, waarmee de apparaten zijn uitgerust.

 

Ook zijn er extra apparaten te koop. Denkt u aan efficiënte switches uit de TOUGHSwitch-reeks, POE-adapters en bekabeling met de hoogste technische waarden.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-24%
-61%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden