FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logo

Het assortiment van Ubiquiti bestaat onder andere uit de routers en switches in de Edgemax-reeks. Deze populaire hardewarecomponenten worden wereldwijd in meer dan 100 landen gebruikt voor netwerkinfrastructuren en hebben een goede reputatie verworven. Binnen de EdgeMax-reeks worden vier verschillende routers en EdgeSwitch switches aangeboden.

 

De Edgerouter Lite verwierf bekendheid door wereldwijd de eerste router te zijn die meer dan één miljoen pakketten per seconde kan routeren en minder dan honderd dollar kost. Dit apparaat beschikt over een Dual-Core MIPS64 processor, 2GB opslagcapaciteit en 512MB aan DDR2 RAM-geheugen. Hierdoor is de Edgerouter Lite in staat om een zeer kostenefficiënte oplossing voor datacommunicatie binnen netwerken aan te bieden.

 

Voor de uitgebreidere zakelijke toepassingen is de EdgeRouter PoE een uitstekende optie. Deze router heeft een interne switch en vijf instelbare PoE-poorten.

 

De meest geavanceerde modellen van Ubiquiti-routers zijn de EdgeRouter en EdgeRouter Pro. Deze routers zijn beide voorzien van acht poorten en kunnen zowel in racks als in serverkasten geplaatst worden. Met een routeringsscapaciteit van twee miljoen pakketten per seconden en een snelheid van acht Gbps presteren deze modellen zelfs in de meest veeleisende netwerken uitstekend.

 

De EdgeSwitch-reeks is ontworpen met de cruciale rol van switches binnen een netwerk in gedachten. Hierdoor presteren deze netwerkonderdelen uitzonderlijk goed als het draait om verwerkingscapaciteit, bestendigheid en betrouwbaarheid. Deze reeks wordt aangeboden in modellen van 24 of 48 poorten en biedt een maximale snelheid van respectievelijk 26 Gpbs en 70 Gpbs.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-12%
-3%
-57%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden