Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logo

Op het gebied van hard- en software, biedt de familie mFI vernieuwende oplossingen. De oplossingen tezamen vormen een communicatiesysteem voor apparaten, ten behoeve van het programmeren en automatiseren van bepaalde taken. mFI-toepassingen zijn bijvoorbeeld het automatische inschakelen van ventilatoren of licht, bij het bereiken van een bepaalde temperatuur, of als er beweging wordt gesignaleerd.

 

De apparaten van het mFI-systeem zijn geschaard in drie series: mPort, mSensor en mPower. De eerste serie, mPort, bestaat uit producten voor het aansluiten van externe apparaten en systeemapparaten op het mFi-netwerk. De mPort- reeks ziet op de ondersteuning van WiFi- en Ethernettechnologie. De mSensor-reeks, de naam zegt het al, bestaat uit diverse sensoren. Te denken valt aan sensoren die beweging of temperatuur waarnemen. Ze zijn te monteren op wanden en plafonds. Ook zijn er zogenaamde deursensoren. Apparaten met een stekkerdoosfunctie, behoren tot de mPower-reeks. Dit type apparaten monitoren tevens het verbruik van energie, en ze verstrekken toegang tot het netwerk. netwerktoegang. De dedicated UniFI software beheert het systeem.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-49%
-13%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden