Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logo

Ubiquiti-toebehoren zijn gemaakt van topkwaliteit materialen. Een groot voordeel van de toebehoren, is hun compatibiliteit met andere apparaten. Op de toebehoren verkrijgt u een volledig dekkende garantie. Met de toebehoren kunt u rekenen op het optimaal presteren van de hoofdelementen van de van de netwerkinfrastructuur.

 

De kabels TOUGHCable staan bekend om hun goede kwaliteit. Ze zijn bedoeld voor Ubiquiti-apparaten en beschermen elektronische apparaten tegen elektrostatische ontladingen, zodat beschadiging wordt voorkomen.

 

Elementen van een netwerkinfrastructuur worden in de buitenruimte gemonteerd met Ubiquiti Airmax Universal Mounting Bracket (UBAM). Voor montage op muren en ramen van producten uit de NanoStation-reeks, is de Nanostation Window/Wall Mount zeer geschikt.

 

Met het ruime aanbod aan kabels en switches, die de technologie Power over Ethernet ondersteunen, kunt u elementen van infrastructuur flexibel configureren en plaatsen. Dit, terwijl u energie bespaart en de controle over apparaten niet verliest. 

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-14%
-66%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden