Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logo

Voor wie het UniFi Enterprise systeem niet genoeg is, is het uitgebreide Ubiquiti UniFi Security Gateway een uitstekende oplossing voor routing en veiligheid. Dit apparaat brengt geavanceerde veiligheidsfuncties en efficiënte routing technologie samen in een kleine en stijlvolle behuizing en is in staat om tot één miljoen pakketten per seconde te versturen.

 

Het apparaat is compatibel met de UniFi controller v4.x en heeft drie Ethernet-poorten. Door een slim ontwerp is koeling overbodig en de werking geruisloos. De UniFi Enterprise modellen zijn uitgerust met een dedicated Ubiquiti UniFi Switch, die beschikbaar is in vier verschillende uitvoeringen: 24 poorten van 250W of 500W of 48 poorten van 500W of 750W.Deze switches beschikken over de mogelijkheid om automatisch PoE te verwerken, doordat standaard 802.3af/at apparaten herkend worden. Vergelijkbaar met de USG en andere apparaten van UniFi Enterprise-reeks worden deze switches bestuurd door een UniFi Controller, wat resulteert in een eenvoudige installatie en netwerkbeheer.

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-66%
-49%
Laten we contact houden!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Bedankt!
Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden