Deze website maakt gebruik van cookies, lees er meer over
België (wijzigen)
We hebben voor u een webshop in uw taal en met uw valuta
Kies uw locatie:
  0
  Aanvraag
  0,00 €
  0
  Kar
  0,00 €
  Bezig met laden...
  Bezig met laden...
  Vragen en bestellingen geactualiseerd!
  Vragen en bestellingen geactualiseerd!Vragen en bestellingen geactualiseerd!


  Ubiquiti logo

  Voor wie het UniFi Enterprise systeem niet genoeg is, is het uitgebreide Ubiquiti UniFi Security Gateway een uitstekende oplossing voor routing en veiligheid. Dit apparaat brengt geavanceerde veiligheidsfuncties en efficiënte routing technologie samen in een kleine en stijlvolle behuizing en is in staat om tot één miljoen pakketten per seconde te versturen.

   

  Het apparaat is compatibel met de UniFi controller v4.x en heeft drie Ethernet-poorten. Door een slim ontwerp is koeling overbodig en de werking geruisloos. De UniFi Enterprise modellen zijn uitgerust met een dedicated Ubiquiti UniFi Switch, die beschikbaar is in vier verschillende uitvoeringen: 24 poorten van 250W of 500W of 48 poorten van 500W of 750W.Deze switches beschikken over de mogelijkheid om automatisch PoE te verwerken, doordat standaard 802.3af/at apparaten herkend worden. Vergelijkbaar met de USG en andere apparaten van UniFi Enterprise-reeks worden deze switches bestuurd door een UniFi Controller, wat resulteert in een eenvoudige installatie en netwerkbeheer.

  Actuele aanbiedingen:
  -12%
  -10%
  Laten we contact houden!
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en actualiteiten
  Door op "inschrijven" te klikken geeft u toestemming voor het ontvangen van marketinginformatie op het opgegeven emailadres. De verwerkingsverantwoordelijke van uw gegevens is Senetic France gevestigd op 9, Rue du Quatre Septembre, 75002 Paris, Frankrijk. U kunt inzage tot uw gegevens aanvragen, deze rectificeren, wissen, de verwerking van persoonsgegevens beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van gegevens. Gedetailleerde informatie over het verwerken van persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacybeleid.
  Incorrect e-mail adres.
  Dit e-mail adres is al bevestigd.
  Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
  Bedankt!
  Kijk in uw inbox: u gaat van ons een verzoek krijgen om uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.
  Partners
  Betaalmethoden
  Verzendmethoden