FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


VMware logo

Het vSphere 6 platform van VMware kan op verschillende licenties gebruikt worden: op basis van licenties voor zakelijk gebruik en op basis voor licenties voor onderwijsinstellingen. Dit geldt overigens voor de meeste VMware-software.

 

Met diversiteit aan softwarepakketten past het aanbod van VMware perfect bij de behoeften van iedere klant. De implementatiekosten van virtualisatie binnen het bedrijfsnetwerk worden zo veel als mogelijk teruggedrongen.

 

Het pakket VMware vSphere 6 Essentials is bijzonder geschikt voor kleine bedrijven met weinig bestedingsruimte. WMware streeft ernaar dat ook dit type bedrijf kan profiteren van de voordelen van virtualisatie. Het pakket bestaat uit drie licenties voor VM vSphere, plus de server vCenter voor het beheer van infrastructuur. Het is aldus mogelijk om de nieuwste versie van het vSphere platform te installeren op drie fysieke servers (mogelijk bij servers met niet meer dan twee processoren), waarbij een ongelimiteerd aantal cores geldt.

 

Voor veeleisende toepassingen en bedrijven van grotere omvang, zijn er de pakketten VMware vSphere 6 Standard en VMware vSphere 6 Enterprise. Licenties voor VMware vSphere 6 hoeven niet persé binnen een pakket te worden ingekocht, ze zijn ook daarbuiten te verkrijgen. 

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-11%
-35%
-41%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden