FRNL
Uw winkelmandje
Producten in bestelling: 0In totaal: 0,00 €
Producten in aanvraag: 0In totaal: 0,00 €
Bezig met laden...
Heeft U behoefte aan hulp of advies?
Onze verkoopafdeling verstrekt U graag de benodigde informatie:
+32 2 808 16 00

E-mail
info at senetic dot be
azure-do-zmiany-do-zmiany

veritas-do-zmiany


VMware logo

VMware Workstation 11 is een vooraanstaande aanbieder van virtualisatiesoftware. Bekend is de software Workstation. Hiertoe behoren commerciële en academische licenties. Deze licenties kunnen handig worden aangeschaft via elektronische software distributie (ESD).

 

Vele klanten hebben reeds virtuele computers aangemaakt (met maximaal zestien processoren en een opslagcapaciteit van 8 TB) met gebruik van de nieuwste versie van Workstation. Virtuele machines starten zeer eenvoudig op dankzij de Easy Install functie (geldt voor computers voorzien van Windows en Linux-systemen). Het maximale aantal ondersteunende virtuele netwerken van twintig is relatief hoog vergeleken met vorige versies.

 

De Workstation heeft een aantal voordelen, waaronder de optie om een cloud aan te maken op de eigen computer. Ook kan het platform VMware vSphere in elke editie van de software beheerd worden. VMware Workstation 11 ondersteunt de beheersystemen Linux en Windows, inclusief het nieuwste systeem Windows 8.1. Gebruikt u de oudere versies 9.x en 10.x van VMware Workstation? Dan kunt u gebruikmaken van de meest actuele updates. 

Uitverkoop
Heeft u dringend apparatuur nodig of is uw budget beperkt? Bekijk wat wij in onze uitverkoop aanbieden
Heeft u een vraag?
Bel of schrijf ons:

+32 2 808 16 00
info at senetic dot be
Actuele aanbiedingen:
-11%
-10%
Incorrect e-mail adres.
Sluit je aan bij onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe producten!
Incorrect e-mail adres.
Dit e-mail adres is al bevestigd.
Dit e-mail adres is nog niet bevestigd.
Hartelijk bedankt! Gelieve Uw e-mail adres te bevestigen. Check Uw mailbox, we hebben U een bericht gestuurd op het adres %1$s met een bevestigingslink.
Partners
Betaalmethoden
Verzendmethoden